voorstelling

Prinses met de dikke bips

door: Kindertheater de Toverknol

Het kindertheater de Toverknol speelt theatervoorstellingen in de eigen theaters in Amsterdam, Haarlem en Utrecht maar ook op basisscholen t/m groep 5 of bijzonder onderwijs. Ontwikkeling van de voorstellingen is in eigen beheer en gaat altijd over (educatieve) onderwerpen die kinderen bezig houden. In onze voorstellingen beleven verschillende, hilarische personages avonturen in combinatie met muziek, dans en zang. Onze vaste kern van actrices zijn afkomstig van de Frank Sanders Akademie.

Thema

Prinses met de dikke bips is een hilarische voorstelling over pesten; als je gewoon anders bent... En dat is niet vreemd maar bijzonder!

Over de voorstelling

Prinses met de dikke bips is een typische Toverknolse theatervoorstelling. In de voorstelling beleven verschillende, hilarische personages avonturen in combinatie met muziek, dans en zang.

Waar gaat de voorstelling over?

Heel, heel lang geleden leefde er een prinses. Ze werd de prinses met de dikke bips genoemd! Sterke, stoere prinsen als prins Jokkebrok en prins Lekkerding kwamen van heinde en verre om de prinses te ontmoeten... Of komen ze alleen om haar bips te zien? Is er misschien toch een prins die verder kijkt dan zijn neus lang is ...?

Regie
Filiz Kulan
Tekst
Filiz Kulan
Choreografie
Filiz Kulan
Muziek
Filiz Kulan
Uitvoerende
N.v.t.
Voorstelling op school
Ja
Discipline / genre
Theaterdag, Toneel
Boek hier

Kenmerken

 • Soort project: voorstelling
 • Onderwijs: Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Speciaal basis onderwijs,
 • Voorstelling op school: Ja
 • Tijdsduur: 45 minuten
 • Aangeboden in:
  Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
 • Periode: 01-09-2015 - 29-05-2020
 • Max aantal deelnemers: 100
 • Prijs (exclusief BTW): € 900
 • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Nee

Bijzonderheden

1 voorstelling op een dag: € 900,-
2 voorstellingen op een dag: € 1.200,-
3 voorstellingen op een dag: € 1.400,-

Prijsstelling voorstellingen verspreidt over meerdere dagen in overleg.

Alle prijzen exclusief 6% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland). Ontwikkeling van lesmateriaal in overleg en tegen meerprijs. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Deze voorstelling speelt periodiek ook in onze eigen theaters.

Speelvoorwaarden

Tijdsduur decoropbouw is 90 minuten. Voor het decor hebben we minimaal 6 meter breedte en 3 meter diepte nodig. Hoogte van het decor is 3 meter. Speelafstand tot eerste rij zittende kinderen is minimaal 3 meter.