voorstelling

Paasvoorstelling “One for all – all for One?!”

door: Nathalie Booij & Atalaya

Veel scholen zijn op zoek naar een voorstelling of viering waarin Pasen op een aansprekende wijze wordt behandeld. Wij zetten onze talenten in om jongeren op een boeiende manier mee te nemen in het verhaal van Pasen.

Thema

Aan de hand van het herkenbare thema ‘vriendschap’ staan we stil bij Jezus’ laatste dagen op aarde. Welke rol speelde vriendschap? Wat had Jezus nodig van zijn vrienden om zijn missie te bereiken?

Over de voorstelling

Wij bieden middelbare scholen een hedendaagse Paasvoorstelling aan. Deze voorstelling is geschikt voor alle leerlingen met diverse (christelijke) achtergronden van zowel de onder- als bovenbouw. Ons gezelschap bestaat uit een zangeres met live-band, een rapper en een spreker. Samen presenteren wij een interactief en modern programma.

Waarom
Veel scholen zijn op zoek naar een voorstelling of viering waarin Pasen op een aansprekende wijze wordt behandeld. Wij zetten onze talenten in om jongeren op een boeiende manier mee te nemen in het verhaal van Pasen.

Hoe
Aan de hand van het herkenbare thema ‘vriendschap’ staan we stil bij Jezus’ laatste dagen op aarde. Welke rol speelde vriendschap? Wat had Jezus nodig van zijn vrienden om zijn missie te bereiken? Het programma bevat christelijke en hedendaagse muziek, rap en korte praatjes. Deze vragen komen aan bod in een moderne voorstelling met christelijke en hedendaagse muziek, raps en Bram Boaz Mateman zal als jonge spreker vertellen wat zijn ervaringen hiermee zijn. Tijdens een interactief item worden de leerlingen uitgenodigd actief mee te denken over het thema.

Nathalie Booij en Atalaya schrijven speciaal voor de viering samen een nummer. De tijdsduur per viering is maximaal 40 minuten. Als extra service bieden we een flyer die vooraf verspreid kan worden op school.

Door wie?
– Zangeres en pianist Nathalie Booij met akoestisch gitarist en drummer;
– Rapper en jongerenwerker Atalaya;
– Spreker Bram Boaz Mateman;

Praktische informatie
De locatie van de viering is de aula van de school. In overleg is een andere locatie mogelijk. De school zorgt ervoor dat de locatie klaar voor gebruik is en dat er minstens één beamer en een projectiescherm aanwezig zijn. Geluidsapparatuur en een geluidsman verzorgen wij, aangevuld met een basis lichtset voor extra sfeer.

Financieel voordeel
Scholen kunnen ons betalen met de CJP Cultuurkaart en daarmee korting ontvangen op de totaalprijs. Waar er weinig financiele ruimte is bij een school, bijvoorbeeld wegens een klein aantal leerlingen, neem dan contact op met de contactpersoon voor overleg op maat.

In 2018 al voorzien? Boek onze voorstelling alvast voor 2019!

Doelgroep
Onder- en bovenbouw voortgezet onderwijs

Muziek
Nathalie Booij & Atalaya
Voorstelling op school
Ja
Discipline / genre
Muziektheater
Boek hier

Kenmerken

  • Soort project: voorstelling
  • Onderwijs: , VMBO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO onderbouw, HAVO bovenbouw, VWO onderbouw, VWO bovenbouw, Gymnasium onderbouw, Gymnasium bovenbouw, Speciaal voortgezet onderwijs
  • Voorstelling op school: Ja
  • Tijdsduur: 1 lesuur
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Periode: 26-03-2018 - 29-03-2018
  • Max aantal deelnemers: geen max.
  • Prijs (exclusief BTW): € 1980
  • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Ja

Bijzonderheden

We sturen de school een poster toe die zij op maat kunnen invullen en gebruiken om de leerlingen te enthousiasmeren.

We sturen een hand-out toe van de voorstelling zodat docenten voor en/of na een voorstelling naar eigen inzicht verdieping kunnen aanbrengen bij de mentorklassen.

Speelvoorwaarden

School ontvangt een uitgebreid afsprakenformulier waarin alle voorwaarden staan, en wat zij kunnen verwachten.

Prijsopgave zoals hieronder benoemd geldt voor 1 tot 2 voorstellingen. Per extra voorstelling is er een meerprijs.