voorstelling

Kinderpopconcert

door: Kinderpopconcert

KINDERPOPCONCERT (groep 1 t/m 6, evt. ook 7&8) Wel eens een peuter - wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd zien stagediven? Het zou zo maar kunnen bij het kinderpopconcert! Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien!|

Thema

Kinderpopconcert, muziek, kinderen, kinderliedjes, popconcert voor kinderen

Over de voorstelling

Wel eens een peuter - wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd zien stagediven? Het zou zo maar kunnen bij het kinderpopconcert! Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien!

We bedoelen maar: de kinderpopconcerten van zanger/presentator Jelle Amersfoort samen met zijn band zijn vet!!

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd speelt zanger en tv-presentator Jelle Amersfoort samen met zijn band het KINDERPOPCONCERT! Al jaren volle bak tijdens Theaterfestival Boulevard in Den Bosch, steevast een energiek, aanstekelijk muziekfeest met massa's kleine én grote meezingers, -dansers en -springers. Jelle rules! Niet te vergeten: Ook ontzettend leuk voor ouders!! Naast bekende kinderliedjes als “In de maneschijn”, “Tante in Marokko” of “Hokie Pokie” maak je tijdens het Kinderpopconcert ook kennis met nieuwe liedjes! Heb jij bijvoorbeeld wel eens gehoord van een Hertekraaielepelaregeitegaaieberebavianebilleraffedillefant?! Niet? Dan moet je zeker komen!

De muzikanten die Jelle meeneemt zijn niet de minste: ze hebben hun sporen reeds ruim verdient in producties in het theater-en popcircuit (Jersey Boys, Janne Schra, Ruben Hein, Abel) Maar ook Jelle is iemand die je van van alles zou kunnen kennen: als ambassadeur van de WNF Bamboeclub, als presentator van Omroep Brabant of van zijn succesvolle Meezingconcerten in De Efteling!

Muziek
Jelle Amersfoort
Uitvoerende
Jelle Amersfoort – Zang en gitaar Jurgen Burdorf – Gitaar en zang Erik Smans – Toetsen en zang Hugo den Oudsten – Bas Willem Smid – Drums en zang
Voorstelling op school
Ja
Discipline / genre
Muziektheater
Boek hier

Kenmerken

  • Soort project: voorstelling
  • Onderwijs: Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8,
  • Voorstelling op school: Ja
  • Tijdsduur: minimaal 30 min./maximaal 50 min.
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Periode: 07-11-2014 - 31-12-2018
  • Max aantal deelnemers: onbeperkt (afhankelijk van locatie)
  • Prijs (exclusief BTW): € 1500
  • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Ja

Bijzonderheden

2 voorstellingen op een dag 1730

Speelvoorwaarden

verhoogd podium bij grote groepen / geen maximum aantal lln. Benodigdheden licht en geluid, per locatie specifiek en prijs op maat.