voorstelling

Hermans weet Raad: 'JUNI'

door: Hermans weet Raad

Hermans weet Raad beschrijft met JUNI een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht? In een tijdperk waarin alles zomaar wordt gezegd en gedaan, laat Hermans weet Raad op een beeldende, dynamische en lichtvoetige manier zien dat daar soms ook consequenties aan verbonden zijn. Een spannende, muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een bak met meer dan 10.000 gekleurde ballen.

Thema

Een magische, muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een bak met meer dan 10.000 gekleurde ballen.

Over de voorstelling

Wie laat de regen regenen en de zon schijnen?
Gaan alle rijke mensen naar de arme landen om geld te geven?
Zijn alle volwassenen ouders?
Waarom is een onderbroek een soort korte broek?

Pien is achtergelaten in de ballenbak, omdat ze haar eigen feestje heeft verpest. Ze moet maar even nadenken over wat ze heeft gedaan. 'Helemaal niks!', vindt ze zelf. Toch zit ze helemaal alleen tussen de ballen. Saai! Maar dan schiet er een bal omhoog en beginnen de ballen te bewegen. Is dat een voet? Wat gebeurt daar onder de ballen?

Hermans weet Raad beschrijft met JUNI een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht? In een tijdperk waarin alles zomaar wordt gezegd en gedaan, laat Hermans weet Raad op een beeldende, dynamische en lichtvoetige manier zien dat daar soms ook consequenties aan verbonden zijn.

Een magische, muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een bak met meer dan 10.000 gekleurde ballen.

Regie
Eva van der Gucht
Tekst
Canick Hermans en Tanja de Raad
Muziek
Peer Thielen
Uitvoerende
Canick Hermans en Tanja de Raad
Voorstelling op school
Ja
Discipline / genre
Muziektheater
Boek hier

Kenmerken

  • Soort project: voorstelling
  • Onderwijs: Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6,
  • Voorstelling op school: Ja
  • Tijdsduur: Nog niet bekend
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Periode: 01-01-2018 - 31-12-2018
  • Max aantal deelnemers: 100
  • Prijs (exclusief BTW): € 950
  • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Ja

Speelvoorwaarden

Geen speelvoorwaarden bekend.