voorstelling

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

door: Meneer Monster en CDP Theatre Producers

Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief. Eerdere producties: 'De Gruffalo', 'Fantastische Meneer Vos' en ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!'.

Thema

Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud.

Over de voorstelling

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan?
Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen.
De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster** zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.
*Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes
** Bekend van 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft', 'De Gruffalo' en 'Fantastische Meneer Vos'.
De Australische theaterbewerking van CDP heeft vele theaterprijzen gewonnen. Meneer Monster zal met hun versie ook in Nederland en België de harten van het publiek veroveren.

Voorstelling op school
Ja
Discipline / genre
Theaterdag
Boek hier

Kenmerken

  • Soort project: voorstelling
  • Onderwijs: Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8,
  • Voorstelling op school: Ja
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Periode: 01-09-2017 - 01-07-2018
  • Max aantal deelnemers: 150
  • Prijs (exclusief BTW): € 1260
  • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Nee

Speelvoorwaarden

speelvlak 10 x 8 x 4