voorstelling

Sinterklaas Instrumentenfeest

door: Theater Van Santen - Jeugdtheater

Sinterklaas Instrumentenfeest is een compleet en sfeervol liedjesprogramma boordevol bekende Sinterklaasliedjes. Sinterklaas Instrumentenfeest is een productie van Theater Van Santen. Meezingen met bekende Sinterklaasliedjes is het uitgangspunt. Kinderen krijgen meerdere malen de kans om, op een eigen instrument, mee te spelen. En zij mogen zelfgemaakte tekeningen inleveren, waar de band misschien wel weer een liedje bij bedenkt. Bovendien krijgen kinderen de kans om een zelfgeschreven sinterklaas gedichtje van maximaal 8 regels voor te dragen. Theater Van Santen staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, doorspekt met humor. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt. Kortom: 45 minuten feest voor kinderen en volwassenen! Ook kan Theater Van Santen een bezoek van Sinterklaas muzikaal ondersteunen. Maximale duur: anderhalf uur. De exacte invulling van deze optie gaat natuurlijk in overleg.

Thema

Sinterklaas, Sinterklaasliedjes, Sinterklaasvoorstelling, instrumenten, muziek, dansen, meezingen, interactie

Over de voorstelling

Sinterklaas Instrumentenfeest is een compleet en sfeervol liedjesprogramma boordevol bekende Sinterklaasliedjes.

Sinterklaas Instrumentenfeest is een productie van Theater Van Santen. Meezingen met bekende Sinterklaasliedjes is het uitgangspunt.
Kinderen krijgen meerdere malen de kans om, op een eigen instrument, mee te spelen. En zij mogen zelfgemaakte tekeningen inleveren, waar de band misschien wel weer een liedje bij bedenkt. Bovendien krijgen kinderen de kans om een zelfgeschreven sinterklaas gedichtje van maximaal 8 regels voor te dragen.

Theater Van Santen staat bekend om de verhalende manier van liedjes brengen, doorspekt met humor. Samen spelen en zingen is het uitgangspunt.
Kortom: 45 minuten feest voor kinderen en volwassenen!

Ook kan Theater Van Santen een bezoek van Sinterklaas muzikaal ondersteunen. Maximale duur: anderhalf uur.
De exacte invulling van deze optie gaat natuurlijk in overleg.

Regie
Martijn van Will
Tekst
John van Santen
Muziek
Judith Koch, Marten Wallinga, Maureen Natzijl, John van Santen e.a.
Uitvoerende
Judith Koch, Marten Wallinga, Maureen Natzijl, John van Santen e.a.
Voorstelling op school
Ja
Discipline / genre
Muziektheater
Boek hier

Kenmerken

  • Soort project: voorstelling
  • Onderwijs: Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Speciaal basis onderwijs,
  • Voorstelling op school: Ja
  • Tijdsduur: 45
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Periode: 14-12-2015 - 31-12-2020
  • Max aantal deelnemers: 200
  • Prijs (exclusief BTW): € 925
  • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Nee

Bijzonderheden

Uitkoopsom is exclusief reiskosten en 6% btw. Meer bezoekers is in overleg goed mogelijk. We zullen dan per bezoeker een klein bedrag extra rekenen. 2 of 3 optredens op dezelfde dag en speelplek is mogelijk. U krijgt dan een mooie korting.

Speelvoorwaarden

Speelvlak minimaal 5 meter breed en 5 meter diep en 2,5 meter hoog. We zullen zelf voor geluidsversterking zorgen, welke bij de prijs is inbegrepen.