voorstelling

Circus Tadaa!

door: Circus Tadaa!

Schoolreisje, jubileum of schoolfeest? Circus Tadaa! (voorheen Circus AdieJos & AlaBas) verandert uw school voor één dag in een echt circus! Door een kleurig circuszeil uit te spreiden, verandert het plein in een piste. Uniek aan deze circusdag is dat alle kinderen aan het einde van de dag optreden. U zorgt voor kinderen, ouders, vrijwilligers en veel ruimte. Wij rijden voor met een circusbus vol eenwielfietsen, loopkogels, muziek, decor, docenten en kostuums in alle maten: reuzenpakken met grote zakken, goochelmouwen, clownsneuzen, hoge hoeden... Bent u een basisschool, middelbare school, school voor speciaal onderwijs of een pabo? De opzet van een circusdag is in grote lijnen hetzelfde: · ‘s Morgens maken alle leerlingen in groepjes kennis met meerdere circustechnieken. · ‘s Middags kiest iedereen een favoriet onderdeel, maakt een circusact en wordt verkleed en geschminkt. · De dag wordt feestelijk afgesloten met een zelfgemaakte voorstelling. Verkleed en geschminkt, is iedereen zowel publiek als artiest. Alle leerlingen treden dus op voor het hooggeëerd publiek. En daarin zijn wij uniek! Wat moet de school doen? De school zorgt voor twee begeleiders voor elke tien leerlingen. De leerlingen worden verdeeld in groepen van tien. Verder doet u niets! Neem contact op voor informatie over een aangepast programma.

Thema

Circus workshops en dagen voor scholen

Over de voorstelling

Schoolreisje, jubileum of schoolfeest?

Circus Tadaa! komt op school voor een stoomcursus circus.

Basisschool, Middelbare school of een school voor speciaal onderwijs?

De opzet van een circusdag is in grote lijnen hetzelfde:
Wij komen naar school met circusdocenten en een bus vol circusspullen en kostuums.
Iedereen doet mee en alles kan: ballopen, jongleren, koorddansen, trapeze, goochelen, acrobatiek, eenwielfietsen, …
■‘s Morgens maken de leerlingen in kleine groepen kennis met verschillende circustechnieken.
■‘s Middags kiest iedereen een favoriet onderdeel en maak je samen met anderen een eigen circusact.
■De grote finale is een unieke, zelfgemaakte circusvoorstelling waarin IEDEREEN meespeelt voor het eigen hooggeëerd publiek. En daarin zijn wij uniek!

De school zorgt voor leerlingen, ouders en/of vrijwilligers en veel ruimte. Het circus zorgt voor de rest: kostuums, muziek, decor en circusmateriaal.

Voorstelling op school
Nee
Discipline / genre
Theaterdag, Toneel
Boek hier

Kenmerken

  • Soort project: voorstelling
  • Onderwijs: Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Speciaal basis onderwijs, VMBO onderbouw, VMBO bovenbouw, HAVO onderbouw, HAVO bovenbouw, VWO onderbouw, VWO bovenbouw, Gymnasium onderbouw, Gymnasium bovenbouw, Speciaal voortgezet onderwijs
  • Voorstelling op school: Nee
  • Tijdsduur: 1 tot 5 uur
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Periode: 01-01-2012 - 31-12-2019
  • Max aantal deelnemers: 1300
  • Prijs (exclusief BTW): € 995
  • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Ja

Bijzonderheden

Deze workshops blijven verzorgd worden.

Speelvoorwaarden

Geen speelvoorwaarden bekend.