activiteiten & workshops

Altijd jarig!

We vieren zo graag feest en in één dag met de hele school een voorstelling maken is één van de leukste manieren om dat te doen!

Thema

Feest

Over de voorstelling

Wat is er nu leuker dan jarig zijn? Je krijgt cadeautjes, iedereen is lief voor je, er is taart en limonade en van die felgekleurde snoepjes die je normaal gesproken nooit mag hebben van je moeder, maar vandaag wel. Gewoon, omdat je jarig bent. Er is alleen heel groot nadeel aan jarig zijn… De dag erna ben je niet meer jarig! En dat is natuurlijk heel erg verschrikkelijk stom. In de voorstelling ‘Altijd jarig!’ besluit Saar dat haar verjaardag dit jaar nooit meer voorbij gaat. Maar is dat eigenlijk wel zo leuk als het klinkt?

‘Altijd Jarig!’ is een feest voor de hele school. Een team van docenten neemt het over en werkt met de hele school aan een voorstelling. Deze spelen we aan het eind van de dag voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broers, zussen en alle andere geïnteresseerden..
Van kleuters tot groep 8; allen staan op het podium te schitteren! De school ontvangt voorafgaand aan de projectdag een uitgebreid informatie pakket. Daarin staan onder andere lessuggesties die elke leerkracht zelfstandig in de eigen klas kan doen om vooraf al in de stemming te komen, Ook wordt aangegeven per klas wat ze gaan doen, welke kostuums meegebracht moeten worden, welke knutselopdracht ze krijgen en hoe hulpouders de kinderen kunnen grimeren. Aan elk puntje is gedacht en samen maken we een dag om nooit te vergeten!

Voorstelling op school
Nee
Discipline / genre
Dans, Muziektheater, Theaterdag, Toneel
Boek hier

Kenmerken

  • Soort project: activiteiten & workshops
  • Onderwijs: Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8,
  • Voorstelling op school: Nee
  • Tijdsduur: 1 lesdag uitgaande van een continu rooster.
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Periode: 01-09-2015 - 31-07-2018
  • Max aantal deelnemers: max. 30 per klas
  • Prijs (exclusief BTW): € 2000
  • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Ja

Bijzonderheden

School moet zorg dragen voor meerderen lokalen om te repeteren, een plek om te spelen, een goede geluidsinstallatie en microfoon. Dit kan tegen meerprijs ook geregeld worden.

Speelvoorwaarden

Boekingsperiode: Gehele schooljaar op aanvraag