voorstelling

Alle liedjes met een strik erom

door: Theater Van Santen - Jeugdtheater

Alle liedjes met een strik erom is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen de meest gespeelde en gevraagde liedjes nog eens de revue laat passeren. Theater Van Santen maakt sinds 1994 muziektheater. Daarom hebben we een selectie gemaakt van de meest succesvolle nummers die we de afgelopen twintig jaar mochten brengen. Veel liedjes uit Alle liedjes met een strik erom zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk.

Thema

muziek, muziekinstrumenten, muziek maken, interactie, meezingen

Over de voorstelling

Alle liedjes met een strik erom is een bruisend programma vol livemuziek, waarin Theater Van Santen de meest gespeelde en gevraagde liedjes nog eens de revue laat passeren.
Theater Van Santen maakt sinds 1994 muziektheater.
Daarom hebben we een selectie gemaakt van de meest succesvolle nummers die we de afgelopen twintig jaar mochten brengen.
Veel liedjes uit Alle liedjes met een strik erom zijn bekend, dus meezingen is onvermijdelijk. De bandleden begeleiden niet alleen, maar zij vertellen tussendoor ook over de muziek en de instrumenten die ze bespelen. Kinderen krijgen de gelegenheid om mee te doen op het toneel of zelf een liedje ten gehore te brengen op een instrument.

Een greep uit het repertoire:
Zeg Roodkapje - Uit Artis is een beer ontsnapt – Een treintje ging uit rijden – Een spinnetje – Hansje Pansje kevertje – De grote banaan uit Afrika – Vlieg op, dikke bromvlieg! – In de maneschijn – Smakelijk eten – Onder moeders paraplu – Hoofd, schouders, knie en teen – Drie kleine kleutertjes - Deze vuist op deze vuist– Poesje mauw - Raar is leuk en natuurlijk Leve het nijlpaard!

EXTRA:
De liedjes zijn verkrijgbaar op twee cd’s en te bestellen via: info@theatervansanten.nl
De prijs (twee cd’s, inclusief verzendkosten) bedraagt € 17,50.

Regie
Martijn van Will
Tekst
John van Santen
Choreografie
Judith Koch
Muziek
Theater Van Santen
Uitvoerende
Jentley Drieman, Marten Wallinga, John van Santen e.a.
Voorstelling op school
Ja
Discipline / genre
Muziektheater
Boek hier

Kenmerken

  • Soort project: voorstelling
  • Onderwijs: Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Speciaal basis onderwijs,
  • Voorstelling op school: Ja
  • Tijdsduur: 45 minuten
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Periode: 01-01-2017 - 31-12-2020
  • Max aantal deelnemers: 150
  • Prijs (exclusief BTW): € 775
  • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Nee

Bijzonderheden

De prijs is tot 150 deelnemers en exclusief reiskosten en 6% btw. Er is een lesbrief beschikbaar en cd's met liedteksten. 2 of 3 optredens op dezelfde dag en speelplek is mogelijk. U krijgt dan een mooie korting.

Speelvoorwaarden

Speelvlak ongeveer 5 meter breed en 5 meter diep en 2,5 meter hoog. We zullen zelf voor geluidsversterking zorgen, welke bij de prijs is inbegrepen.