voorstelling

"Alle dagen feest!"

door: Tijl Damen

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze feestshow doet hij er nog een schepje bovenop. Dit optreden is een waar meedoefeest voor de hele basisschool, waarbij kinderen constant betrokken worden: springen, dansen, zingen, zelf muziek maken en meer. Er zijn ballonnen en confetti. Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Thema

feest, afscheid, jubileum, verjaardag, carnaval, meester- en juffendag, laatste schooldag, opening

Over de voorstelling

Heel geschikt voor jubileum of afscheid leerkrachten, carnaval, verjaardag meesters/ juffen, opening nieuwe locatie, afsluiting schooljaar en verder alle andere redenen om een feest te vieren!

Een interactieve muziekvoorstelling van Tijl Damen is altijd een feest, maar tijdens deze feestshow doet hij er nog een schepje bovenop. Dit optreden is een waar meedoefeest, waarbij kinderen constant betrokken worden: springen, dansen, zingen, zelf muziek maken en meer. Er zijn ballonnen en confetti. Samen bouwen we een onvergetelijk feest!

Natuurlijk gaan we uit volle borst 'Lang zal ze leven' zingen, wordt er volop gedanst en met ballonnen gezwaaid bij het lied 'Alle dagen feest' en maken we kennis met 'Koning Horlepiep de Derde' die al zijn hele leven op zoek is naar de allerraarste dans.

Enkele reacties van anderen:

"Wat een feest! De kinderen werden helemaal gegrepen door het optreden van Tijl. Genieten voor de kinderen, maar ook voor ons! Tijl Damen maakt er echt een feestje van, een grote aanrader!"

"Tijl is zeer actief en zijn shows zijn echt zeer INTERACTIEF, zo zijn en blijven de kinderen (en ouders) zeer betrokken en hebben allen echt veel plezier. Geweldige shows dus voor alle leeftijden met veel variatie in zang met een fijne interactie."

"Wat een geweldig leuke en interactieve show! Van 4-12 jaar deden ze allemaal enthousiast mee."

"Het was een super leuke,interaktieve voorstelling waarbij de kinderen vaak werden betrokken. Veel zang en leuke muziek passend in het thema. Tijl is enorm enthousiast en vol energie! Kortom zeer de moeite waard!"

Deze voorstelling is flexibel inzetbaar, zowel qua lengte als precieze doelgroep.
Geoffreerde prijs is incl. licht- en geluidsapparatuur, geschikt voor een publiek tot 350 kinderen.
Er worden geen aparte reiskosten in rekening gebracht.

Vraagt u gerust meer informatie.

Tekst
Tijl Damen
Muziek
Tijl Damen
Uitvoerende
Tijl Damen
Voorstelling op school
Ja
Discipline / genre
Muziektheater
Boek hier

Kenmerken

  • Soort project: voorstelling
  • Onderwijs: Groep 1, Groep 2, Groep 3, Groep 4, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8, Speciaal basis onderwijs, Speciaal voortgezet onderwijs
  • Voorstelling op school: Ja
  • Tijdsduur: 60 minuten
  • Aangeboden in: Heel Nederland
  • Periode: 08-10-2014 - 31-12-2021
  • Max aantal deelnemers: 300
  • Prijs (exclusief BTW): € 450
  • Cultuurkaartbetaling mogelijk: Nee

Bijzonderheden

Er worden geen reiskosten in rekening gebracht.
Act is incl. geluid en licht voor een publiek tot ca. 300 kinderen.

Speelvoorwaarden

Speelvlak: 4 x 5 meter
1 reguliere stroomaansluiting